sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pitkästä aikaa käsitöitäkin :)


Viime aikoina on käsitöiden tekeminen jäänyt vähiin, tai ainakin siltä on tuntunut. Nyt viikonloppuna otin ja kuvasin aikemmin valmistuneita, mutta myös nyt viikonloppuna valmistuneita töitä. Meillä oli aika hirviömäinen tunnelma :) Neitokaisen kaveri oli meillä viikonloppukylässä,  joten aikaa oli tehdä käsitöitä.

Tässä Monster High neitokaisten muotinäytös neitokaisten suunnittelemissa ja toteuttamissa asuissa:

Ghoulia Yelps










Lagona Blue





Rochelle Goyle









Neitokaisen ystävä leikkasi ja ompeli itselleen nämä käsineet vanhasta huivista. Huivi oli saatu ilmaiseksi Kierrätyskeskuksesta. Suorakaiteen muotoinen trikookangas oli ommeltu putkeksi, mutta jätetty sitten siihen. Löytyihän sillekin huiville uutta käyttöä. 

Käsineet vanhasta huivista








 9 -vuotias neitokaiseni oli ommellut koulussa leijonatyynyn. Jokainen pisto on tehty huolellisesti ja tarkkaan. Voin vaan kuvitella miten leijonanharjaan vaaditut ryijypistot ovat vaatineet kärsivällisyyttä.

Leijonatyyny






 Juna-sukat vauvalle. Nämä on valmistuneet jo alkuvuodesta, mutta vasta nyt muistin ottaa näistä kuvan. Nämä on sopivat alle 1 -vuotiaalle, mutta taitaa olla liian suuret vastasyntyneelle. En tiedä kun ei ole ollut näihin pieniin sukkiin täytettä ;)

Ohje: Juna-sukat, puikot: 3, Lanka: Novita Wool





Yksinäinen pieni Juna-sukka. Taitaa olla samaa kokoa kuin edellisetkin sukat.





Innostuinpa minäkin sitten tuunaamaan. Piipadoo oli tuunannut zombie-henkisen paidan. Walking Dead -sarjan ystävänä pitihän minunkin saada oma versioni. Tästä nyt voi sanoa, että paita olotilan mukaan, sillä olen koko viikonlopun kärsinyt niin jäätävästä päänsärystä, että olokin on kuin elävällä kuolleella :P

Tässä työn alla tumman ruskea paita, johon kloridi muodosti hempeän vaaleanpunaisia kuvioita. Olkoon tämä sitten Lady Zombie -paita. Tähän ei aluksi meinannut Kloridi tehota ollenkaan, mutta kun odotti kärsivällisesti, niin alkoihan Kloridi tehdä taikojaan.

Walking Dead -paita takaa


Walking Dead -paita edestä




 Ja samaa tekniikkaa kokeilin myös mustaan toppiiin. Tässä on nyt astetta enemmän nostetta! Tässä ei ole mitään neitimäistä. Kloridi teki mustaan paitaan ihanat, oranssit kuviot. Tästä tuli vielä parempi kuin edellisestä! Tämä toppi olisi tällaisenään jo ihan hyvä, mutta mulle tuli jotekin sellainen Trash The Dress -tyyppinen halu, kun mietin, että tuohon olis kiva repiä reikiä ja oikein rutuuttaa se sellaiseksi zombiemaisen rähjäiseksi.

Walking Dead -toppi takaa


Walking Dead -toppi edestä
 

1 kommentti:

RH kirjoitti...

Oooh, hieno tukka! Ei vanhassakaan mitään vikaa, mutta kyllähän tuo piristää.