sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Ei ihanampaa :)

Kevät.

Perjantaivapaa. Sain maata meritähtiasennossa keskellä sänkyä ja keskellä olohuoneen lattiaa. Aamun täydellisen hiljaisuuden rikkoi vain kellon tikitys ja kissan pehmeä kehräys. Sain siivota ensin keittiön tiskipöydän ja sen jälkeen vetäytyä sohvalle, nostaa jalat ylös ja uppoutua lukemaan. Sitten siivota keittiön pöydän ja tämän jälkeen uppoutua katsomaan elokuvaa sukkapuikkojen kilistessä käsissä. Sen jälkeen raivata olohuonetta ja sen tehtyäni pistää musiikit soimaan ja siirtyä peilin ääreen leikittelemään erilaisilla kampauksilla. Oma rytmitys <3

Lauantaivapaa.
- 11 kg.
Oli kerrankin aikaa siivota vaatekaappia ja tehdä kunnollinen raivaus. Kohtuullinen kasa liian isoksi käyneitä vaatteita sai lähtötuomion. En vaan ole vielä päättänyt, että vienkö varastoon, kirpparille vai suoraan kierrätykseen.

Sunnuntaivapaa.
Aamuaurinko herätteli ennen aamukahdeksaa. Kissa kehräsi jaloissa. Päätin vielä viipyä lämpimässä pesässä ja heräsin uudestaan tunnin päästä. Halusin nauttia rauhallisesta aamusta. Nuuhkin peittoa. Se tuoksui raikkalle, rennolle sunnuntaiaamulle. Jatkoin loikoilua, peiton lämpimässä sylissä, miehen hellässä kainalossa ja uppouduin Riikka Pulkkisen teokseen Raja. Kahden tunnin päästä huomasin kääntäneeni viimeisen sivun. En muista koska viimeksi kirja olisi saanut minut niin otteeseensa, että se oli luettava yhdellä kertaa.

Aamupalaksi tuoretta kahvia ja lämpimiä, täytettyjä croisantteja.

Sydän täynnä rakkautta.

Akut on ladattu.

Olen valmis uuteen viikkoon.

Sixpence None The Richer - Kiss Me. Sopii hyvin tämän viikonlopun tunnelmiin :)

Ei kommentteja: